Прекршио мјере забране

Насилник ухапшен због напада на супругу, био позитиван на дрогу

Милош Л. из Бањалуке ухапшен је због насиља у породици над својом супругом, коју је напао иако је имао изречену забрану приближавања на удаљеност од 200 метара.

У ПУ Бањалука наводе да је осумњичени приликом хапшења био позитиван на двије врсте опијата, а у претресу стана и возила које користи полиција је пронашла и заплијенила 16,8 грама ”спида”.

У ПУ Бањалука наводе да је М.Л. ухапшен због сумње постојања основа сумње да је починио кривична дјела насиље у породици и омогућавање уживања опојне дроге.

”Приликом поступања по пријави насиља у породици утврђено је да је лице М.Л. прекршило Заштитне мјере изречене Рјешењем Основног суда у Бањалуци, а која се односе на забрану приближавања жртви на удаљености од 200 метара. Приликом хапшења осумњичени је подвргнутоиспитивању на присуство дрое и том приликом је утврђено присуство ”бензодиазепина” и ”амфетамина” у орагнизму”, наводе у ПУ Бањалука.

Додају да је по наредби Основног суда у Бањалуци извршен претрес стана и возила које је осумњичени користио.

”Том приликом пронађен је и одузет бијели прашак налик ”спиду” укупне бруто масе 16,8 грама, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела омогућавање уживања опојних дрога”, наводе у полицији.

Осумњичени ће уз извјештај о почињеним кривичним дјелима бити спроведен дежурном тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Осумњичени Милош Л. је већ долазио у сукоб са законом, а полиција му је прошли мјесец у размаку од четири дана одузимала луксузне ”BMW X6” и ”BMW X5” јер је током контроле одбијао да се подвргне тестирању на дрогу, док је провјерама утврђено да се ради о вишеструком повратнику у вршењу прекршаја који у Регистру новчаних казни има евидентиран дуг од око 5.736 КМ.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:55 Енерго клуб (Р)

    Енерго клуб (Р)

  • 13:25 Манастири (Р)

    'Манастири (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.