Потрага

Нестала 13-годишња Анастасија Кауриновић, мајка тврди да је испред школе одвезена аутомобилом

Анастасија Кауриновић (13) из Велике Буковице код Добоја нестала је синоћ око 19 часова и њена породица позива све који су је видјели или имају било какве информације о њеном кретању да то пријаве полицији!

Мајка нестале дјевојчице Марина Кауриновић каже за АТВ да је њена кћерка јуче око 11.30 часова отишла у школу, те да је по завршетку наставе одвезена аутомобилом и од тада јој се губи сваки траг.

”Дјеца су нам испричала да су око 18.30 часова видјели да је она испред школе убачена у аутомобил. У возилу је био момак, који је раније знао да пролази око наше куће, а који је склон злоупотребама дроге”, тврди узнемирена Марина.

Она каже да су касније добили информацију да је њена кћерка, након тога, посљедњи пут виђена у близини бензинске пумпе у Становима - Грабовица код Добоја.

”Претражујемо околне шуме и позивам све људе да нам помогну у потрази. Она је јуче од 18.30 недоступна на телефон и нема јој трага”, рекла је Марина.

Цијели случај је пријављен у ПУ Добој, чији су службеници такође укључени у потрагу. Како сазнаје АТВ претражује се локација око мјеста нестанка, али и на подручју Станова гдје је Анастасија посљедњи пут виђена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:30 Бизнис клуб (Р)

    ''Бизнис клуб (Р)

  • 12:55 Гола наука (Р)

    ' Гола наука (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.