Код Ушћа

Очевидац описао детаље стравичне несреће у којој је погинуло три дјеце

  • Извор: Блиц
  • 23.09.2024. 07:47

Данијел Лазовић, његово троје малољетне дјеце и њихова пријатељица Дијана, погинули су у суботу у језивој трагедији код Ушћа, док је мајка малишана пуком срећом једина преживјела

Како су очевици испричали за Блиц, призор је био језив, а од аутомобила није остало ништа.

„Наравно да ме је потресло. Ја сам јуче кренуо у Нови Пазар на прославу, био сам у колима са родитељима. Одједанпут се створила огромна гужва, претпоставили смо да се догодила саобраћајка, али овако нешто нам није било ни на крај памети. Колона је била дуга сигурно једно 13,14 километара. Стајали смо у мјесту око три сата“, почиње један од очевидаца који је био у колони возила код Ушћа.

Како каже, угледао је Хитну помоћ и полицију, а колона се помјерила тек када је дошла шлеп служба.

У несрећи остала без мужа и троје дјеце: Мајка погинулих малишана пуштена на кућно лијечење

У несрећи остала без мужа и троје дјеце: Мајка погинулих малишана пуштена на кућно лијечење

„Од њега ништа није остало, дословно је био скроз спљоштен. Нисмо могли да вјерујемо шта видимо. И сад се најежим кад се тога сјетим“, каже младић који је јуче био на мјесту гдје се догодила стравична саобраћајна несрећа.

Мајка дјеце и Данијелова супруга Мирјана Лазовић једина је преживјела страшну несрећу, а из болнице је пуштена на сопствено инсистирање. Како је навела у својој исповијести, “не зна шта ће јој живот без Данијела и дјеце”.

Она је описала да је Данијел покушао да избјегне војно возило, али нажалост није успио.

Погинула дјеца имала 10, 7 и једну годину: Возачу војног возила одређено задржавање

Погинула дјеца имала 10, 7 и једну годину: Возачу војног возила одређено задржавање

„Тај војник у возилу је ишао право на нас, као да хоће да нас убије. Ако вјерујете, нит се знало када је био код сивих кола, а када је био ту код нас. Муж је покушао да избјегне, али није могао. Ишао је на сред улице. Не знам да ли је заспао или је био пијан, убио ми је троје дјеце. Цијелу породицу ми је убио! Ако има правде, никад да не изађе из затвора! Проклет био! Јој црни јади, због његовог пијанства, мени је убио цијелу породицу. Јој животе, јој дјецо, сестро… Не дао Бог никоме“, рекла је Мирјана.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Серија: Мућке (12+) (Р)

    ''Серија: Мућке (12+) (Р)

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 12:55 Енерго клуб (Р)

    Енерго клуб (Р)

  • 13:25 Манастири (Р)

    'Манастири (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица