Шипово

Осумњичени за убиство супруге оперисан и прикључен на апарате за дисање

Никола Цумбо (38) из Шипова, осумњичени за убиство невјенчане супруге Анђелке М. (34), оперисан је у УКЦ Републике Српске и смјештен на Клинику за анестезију и интензивно лијечење.

”Након оперативног захвата пацијент је прикључен на апарат за механичку вентилацију, а све даље прогнозе су крајње неизвјесне”, наводе у УКЦ Републике Српске.

Цумбо је након убиства невјенчане супруге, покушао да пресуди сам себи пуцајући си из пиштоља у главу. У болницу је примљен са прострелном раном главе.

Трагедија у Шипову: На овом мјесту се десио језив злочин

Трагедија у Шипову: На овом мјесту се десио језив злочин

Злочин се догодио јутрос у 7.45 часова у Карађорђевој улици. Према незваничним информацијама Цумбо је у супругу пуцао у аутомобилу и она је на мјесту остала мртва.

Иначе, полиција је против Цумбе у два наврата подносила извјештаје тужилаштво због сумње да је починио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници. У оба наврата се радило о нападима на супругу која га је, према незваничним информацијама, оставила прије три мјесеца.

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

Познат идентитет убице: Супругу убио у аутомобилу, па пуцао у себе

Иза њих је остало двоје малољетне дјеце.


Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица