ПУ Бањалука

Погледајте шта је све заплијењено у акцији ''Ескадрон''

  • Извор: АТВ
  • 28.05.2024. 16:38

Деветнаест особа из Бањалуке је ухапшено у акцији ”Ескадрон”, а пронађено је и одузето око 900 грама бијелог прашка налик кокаину, око 1,1 килограм марихуане и 35.000 КМ.

Осим тога, како су рекли у Полицијској управи Бањалука, одузета је и опрема за паковање, више дигиталних вага за прецизно мјерење и мобилних телефона, као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем кривичног дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога.

„У оквиру оперативне акције кодног назива 'Ескадрон' полицијски службеници Полицијске управе Бањалука у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет, Специјалном антитерористичком јединицом и Јединицом жандармерије МУП-а Републике Српске данас су лишили 19 лица В.М., Б.Ђ., А.Ћ., Д.П., М.Л., Г.С., С.С., М.Ћ., В.М. М.Т., М.Б., Д.Ј., Д.П., А.Р., Б.М., А.П., З.В., З.Б. и М.Р. сви из Бањалуке, због постојања основа сумње да су починила кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога“, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

У акцији ”Ескадрон” ухапшен Борислав Ђукановић Гру!

У акцији ”Ескадрон” ухапшен Борислав Ђукановић Гру!

Извршени су претреси на више локација на подручју града Бањалука, а на основу наредби Окружног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

За два лица која су обухваћена овом акцијом се интензивно трага, док се лице Р.П. из Бањалуке налази у притвору.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм