Акција ”Робокап”

Познат идентитет ухапшених полицајаца супружника!

У акцији ”Робокап” ухапшен је полицијски брачни пар Иван и Драгана Шакић из Приједора против којих је покренут поступак суспензије, сазнаје АТВ.

Супружници су ухапшени јуче заједно са М.Ж. из Приједора због сумње да су се бавили недозвољеном производњом и прометом дроге. Иначе, Иван је радио као униформисани полицајац у ПС Приједор 1, а Драгана као полицајац у ПС Приједор 2.

Акција ”Робокап” је трајала четири мјесеца и како сазнаје АТВ осумњичени су за то вријеме били ”на мјерама” полиције и тужилаштва током којих су откривени докази да су продавали дрогу корисницима у Приједору.

”Претресима возила и стамбених објеката које користе осумњичени пронађена је и одузета одређена количина бијелог прашка налик кокаину, дигитална вага за прецизно мјерење, новац и други предмети. За ухапшене полицијске службенике у току је поступак суспензије и покретање иницијативе за утврђивање дисциплинске одговорности”, саопштено је из ПУ Приједор.

”Робокап” ухапсио полицијски брачни пар због сумње да су диловали кокаин

”Робокап” ухапсио полицијски брачни пар због сумње да су диловали кокаин

Додају да се истрага наставља.

”Након комплетирања предмета осумњичени М.Ж., И.Ш. и Д.Ш. ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога бити предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Приједор”, наводе у полицији.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм