МУП ТК

Претреси у БиХ, пронађени оружје и дрога

  • Извор: Агенције
  • 25.10.2024. 12:12

На подручју Тузланског кантона у претресима стамбених просторија и помоћних објеката пронађена је ваздушна пушка, пиштољ "ХС", пиштољ "црвена застава", 62 метка, дрога, као и други предмети који се могу довести у везу са кривичним дјелом тешка крађа, саопштено је данас из Управе полиције Министарства унутрашњих послова (МУП) Тузланског кантона.

Претреси су извршени на подручју Калесије, Лукавца, Тузле, Градачца, Грачанице и Живиница по наредбама надлежних општинских судова, уз сагласност тужиоца Кантоналног тужилаштва Тузланског кантона.

Пронађени предмети и материје су привремено одузети ради вјештачења и других истражних радњи.

Не може у затвор: Малољетнику из Босанске Крупе могу се изрећи само одгојне мјере

Не може у затвор: Малољетнику из Босанске Крупе могу се изрећи само одгојне мјере

Полиција ради на документовању кривичних дјела под надзором Кантоналног тужилаштва, док ће након комплетирања предмета Тужилаштву бити поднесени одговарајући извјештаји.

Припадници Управе полиције МУП-а Тузланског кантона су по претходно сачињеном оперативном плану спровођења заједничких мјера и радњи на спречавању, откривању и идентификацији извршилаца кривичних дела из области злоупотребе дроге, имовинских деликата и других кривичних дјела, извршили претресе 22. и 23. октобра.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?