Угљеша Гргур

Приватни детектив о случају Данке Илић: Три су могућа сценарија

  • Извор: Курир
  • 11.10.2024. 20:49

Да ли смо послије оптужнице против осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић макар мало ближи расвјетљавању овог случаја? Мистериозни нестанак дјевојчице већ преко пола године тресе Србију, а како се чини, одговора и даље нема на видику.

На ову тему, али и о вишеструком убиству које је малољетно лице починило у београдској основној школи "Владислав Рибникар", за "Курир" телевизију говорили су Угљеша Гргур, приватни детектив и народни посланик и Младен Радуловић, шеф деска портала "Телеграф.рс".

Гргур је прво рекао да мора бити доказа да је дјевојчица убијена, а до тада је Данка за њега нестало лице, па се осврнуо на оптужницу подигнуту против двојице осумњичених за њено наводно убиство:

Нормална температура људи више није 37 степени

Нормална температура људи више није 37 степени

"Оптужница је на стакленим ногама, она очигледно не може да опстане. Има много пропуста у истрази, а мајка је своје дијете занемарила, што је кривично дјело. Не може мало дијете да се пусти само, мора да се пази на њега. Све је сумњиво, зашто је директор Вододвода дао оставку, зашто је мајка отишла у ту кућу коју никада није обилазила? Ја бих највише волео да се овај случај испочетка истражује".

Радуловић је истакао и да се не зна под којим околностима је дато признање једног од оптужених, које је касније и повучено, као и да ли је тада био присутан адвокат оптуженог, па додао:

"Уколико не буде било конкретних доказа, ДНК трага или тијела дјевојчице, суд им може судити годинама и да не изрекне никакву казну. Она се за мене води као нестала, а не убијена".

Ево зашто би требало да оперете банане када их купите

Ево зашто би требало да оперете банане када их купите

Он је рекао и да нада посљедња умире, те да грађани и даље вјерују да је дјевојчица жива.

"Они немају никакве кривичне пријаве од раније, а то су зрели људи од 50 година, то није профил људи који би починили такав гнусни злочин. Невјероватно је да се два монструма у исто вријеме нађу на истом мјесту, да су стварно ударили Данку аутомобилом један би рекао да не жели да учествује", тврди Гргур.

Радуловић је рекао да постоје три сценарија о томе шта се десило двогодишњој дјевојчици, па објаснио:

Надал на српском одговорио Ђоковићу

Надал на српском одговорио Ђоковићу

"Први сценарио је да је дјевојчица заиста прегажена колима и убијена, други сценарио је да је дијете одшетало и залутало у шуми, што је мало вјероватно јер дијете од двије године има ограничено кретање, трећа опција је да је отета и одведена на непознату локацију".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 22:55 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:20 Серија: Ред рок (16+)

    ''Серија: Ред рок (16+)

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм