Шамац

Ранио комшиницу током прославе рођења унука

Шамачка полиција ухапсила је Б.М. из Обудовца код Шамца због сумње да је током прославе рођења унука пуцао из аутоматске пушке, при чему је једним метком, под неразјашњеним околностима, ранио комшиницу.

Срећом жена није теже повријеђена иако је зрно окрзнуло по глави. Сумња се да се метак претходно одбио од конструкцију шатора, испод којег је прослава организована.

У ПУ Бијељина наводе да је Б.М. осумњичен да је починио кривична дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

”Б.М. се сумњичи да је, на породичном слављу, пуцао из ватреног оружја, при чему је једно лице задобило лакше повреде које су му констатоване у болници ”Свети апостол Лука” у Добоју”, саопштено је из ПУ Бијељина.

У полицији наводе да је о свему обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Добоју, који је наложио предузимање свих потребених мјера и радњи у циљу утврђивања релеватних чињеница и околности који су довели до овог догађаја. 

”У току је вршње увиђаја од стране полицијских службеника Полицијске станице Шамац под надзором  Окружног јавног тужилатва у Добоју”, наводе у полицији.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.