Снимали без дозволе

Скандал: Службеници СИПА нокаутирали радника зворничке ”Депоније”!

Службеници СИПА, чији идентитет се утврђује, напали су радника ”Регионалне Депоније” у Зворнику М.М. кога су песницом ударили у главу због чега је завршио у зворничкој болници, ексклузивно сазнаје АТВ.

Напад се догодио јуче око 14.30 часова у Осмацима код Зворника када су два непозната мушкарца у цивилу, без најаве и дозволе, аутомобилом ”шкода октавија” ушли у круг ”Депоније”. Након што су се зауставили, из возила су извадили дрон којим су кренули да снимају круг фирме.

Видјевши непознате мушкарце радник ”Депоније” М.М. им је пришао и упозорио их да не могу ненајављено и без одобрења запослених да снимају круг фирме.

”Дошло је до вербалне расправе, након које је један од двојице службеника СИПА насрнуо на радника ”Депоније” и ударио га шаком у главу. Након тога обојица су сјели у аутомобил и одвезли су у непознатом правцу”, каже извор АТВ-а.

Послије напада повријеђеном раднику је указана помоћ у Дому здравља у Зворнику, а потом је пребачен у зворничку болницу гдје је задржан на посматрању. Цијели случај је пријавио Полицијској станици у Осмацима и са свиме је упознато Окружно јавно тужилаштво у Бијељини, које је наложио да се спроведе детаљна истрага.

Извршен је увиђај и том приликом је утврђено да су непознати мушкарци у круг ”Депоније” ушли у 14.28 часова са возилом ”шкода октавија”. Испоставило се да је возило власништво Агенције за истраге и заштиту БиХ (СИПА), те да су нападачи највјероватније службеници СИПА.

Њихов идентитет још није утврђен, због чега ће од СИПА званично бити затражено који су службеници у спорно вријеме користили ”октавију” и којим послом су дошли у ”Депонију”:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.