Козарска Дубица

Стравичан удес: Сувозач погинуо, возач у критичном стању

Драган К. (39) из Приједора погинуо је, док је његов суграђанин Милош П. (35) тешко повријеђен у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила на магистралном путу Приједор - Козарска Дубица.

Трагедија се догодила јуче око 18 часова у мјесту Мало Двориште када су са аутомобилом ”ауди” слетјели с пута и ударили у бетонски пропуст за воду. 

”Увиђајем на лицу мјеста, којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, утврђено је да је ”аудијем” управљао М.П. из Приједора који је задобио тешке повреде, док је сувозач Д.К. из Приједора погинуо”, саопштено је из ПУ Приједор.

Како сазнајемо М.П. је са тешким повредама превезен у Универзитетски клинички центар Републике Српске и животно је угрожен.

Очевици причају да се радило о веома јаком удару. Возило је било смрскано до непрепознатљивости, а како сазнајемо усљед удара из њега је дословно испао мотор.

У ПУ Приједору апелују на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, посебно на возаче моторних возила да поштују ограничења брзине кретања и да не управљају возилом под дејством алкохола или других психоактивних супстанци.


Пратите нас и путем Вибера

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:10 Гола наука, документарни програм (Р)

    '' Гола наука, документарни програм (Р)