Драган Шкулетић

Требињски адвокат ексклузивно за АТВ о отмици - ''Не осјећам се безбједно''

  • Извор: АТВ
  • 28.10.2024. 11:18

Требињски адвокат Драган Шкулетић, у ексклузивној изјави за АТВ, причао је о отмици која се десила у петак.

Како каже, у Требињу се не осјећа сигурно.

- Не осјећам се безбједно у Требињу. Радећи свој посао као адвокат, у ситуацији сам да ми се приписује да сам ја тај који покреће спорове, да управљам судством, то су толико апсурдне и бесмислене тврдње, да то показује једно стање свијести из којег заиста могу да проистекну већи проблеми - рекао је Шкулетић.

Подсјећамо, Шкулетића су у петак, аутомобилом пресрела три мушкарца на начин да су му препријечили пут, те без његовог одобрења, ушли у возило оштећеног и уз принуду се возили с њим одређен дио пута.

Како смо писали, једна особа је ухапшена због кривичног дјела "отмица", док се за два лица још трага.

- Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су 25. октобра 2024. године, Окружном јавном тужилаштву у Требињу предали лице иницијала М.К. из Требиња које је истог дана лишено слободе због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Отмица“ из члана 142. Кривичног законика Републике Српске - наводи се у саопштењу полиције.

Уз лице је Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднесен и Извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

Због отмице требињског адвоката ухапшена једна особа, за двије се трага

Због отмице требињског адвоката ухапшена једна особа, за двије се трага

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу настављају даљи рад на идентификацији друга два лица која су учествовала у извршењу кривичног дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм