Ударили у бетонски мост

Троје дјеце задобило тешке повреде када су квадом слетјели са пута

  • Извор: Индекс
  • 22.06.2024. 13:26

Троје дјеце старости од 13 до 15 година, јуче је примљено у Бјеловарску болницу са тешким повредама, а једно дијете је животно угрожено и љекари се боре за његов живот.

У петак око 15.45 дошло је до несреће у мјесту Булинац код Бјеловара, а како јавља локални портал Бјеловар Лајв, са пута је слетио квад којим је управљала дјевојчица и на њему возила двојицу дјечака.

Полиција је саопштила да је дјевојчица због неприлагођене брзине изгубила контролу над квадом и точковима захватила десну банкину поред пута, након чега су са возилом сви слетјели у јарак и ударили у бетонски мост.

Наводи се да се једно дијете бори за живот, а двоје је тешко повријеђено јер ниједно дијете није носило кацигу у тренутку удеса.

– Троје дјеце је пребачено у Општу болницу др Анђелко Вишић у Бјеловару. Сви су у шок соби с тешким повредама главе – изјавила је директорка Опште болнице Др Анђелко Вишић у Бјеловару, Санела Грбаш Братковић.

Како наводи полиција, дјевојчица која је управљала квадом није имала дозволу, а у току су даље истражне радње како би се утврдиле све околности ове несреће.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм