Огласила се полиција

Због отмице требињског адвоката ухапшена једна особа, за двије се трага

  • Извор: АТВ
  • 28.10.2024. 09:27

У Требињу се у петак десила отмица познатог тамошњег адвоката.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о адвокату Драгану Шкулетићу, кога су, око 19 часова пресрела три мушкарца на начин да су му препријечили пут, те без његовог одобрења, ушли у возило оштећеног и уз принуду се возили с њим одређен дио пута.

- Полицијски службеници су 24. октобра 2024. године запримили пријаву од лица иницијала Д.Ш. из Требиња да су му 23. октобра, око 19 часова три непозната лица препријечила пут, без његовог одобрења ушла у путнички аутомобил и уз принуду се возили с њим одређени дио пута - кажу из полиције те додају:

- Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су 25. октобра 2024. године, Окружном јавном тужилаштву у Требињу предали лице иницијала М.К. из Требиња које је истог дана лишено слободе због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Отмица“ из члана 142. Кривичног законика Републике Српске - наводи се у саопштењу полиције.

Истражује се повезаност ухапшених са терористичким нападом у Босанској Крупи

Истражује се повезаност ухапшених са терористичким нападом у Босанској Крупи

Уз лице је Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднесен и Извјештај о почињеном кривичном дјелу. 

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње, под надзором Окружног јавног тужилаштва у Требињу настављају даљи рад на идентификацији друга два лица која су учествовала у извршењу кривичног дјела.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?