Насиље

Због премлаћивања докторице ухапшен РВИ, ево шта је рекао полицији

Полиција је ухапсила М.Д. због сумње да је синоћ претукао докторицу Дома здравља у Братунцу Снежану Стојановић, а како сазнаје АТВ ради се о ратном и војном инвалиду, који нема једну ногу.

Нападач је саслушан у полицији и том приликом је признао да је докторици нанио више удараца, тврдећи да је био револтиран њеним понашањем.

”Осумњичени је у својој изјави полицији рекао да је због јаких болова дошао у Хитну помоћ и тражио од дежурне докторице инјекцију тродона. Он тврди да му је докторица Стојановић на то одговорила ”да не лијечи наркомане”. Револтиран тиме што га је назвала наркоманом он је насрнуо на њу и задао јој више удараца, што је током саслушања и признао”, каже добро упућени извор АТВ-а.

Јелена Ивановић, портпарол ПУ Зворник, потврдила је за АТВ да је због напада на докторицу ухапшен М.Д. из Братунца.

”Поступајући по пријави полицијски службеници су лишили слободе М.Д. због сумње да је након вербалне расправе физички напао медицинско особље. О свему је обавијештен дежурни тужилац, по чијем налогу се предузимају даље мјере и радње против осумњиченог”, рекла је Ивановић.

Засада није познато које кривично дјело ће М.Д. бити стављено на терет што ће зависити од степена повреда које је Стојановићева претрпила. Она се тренутно налази на лијечењу у зворничкој болници, на Одјељењу интезивне његе. У Болници наводе да докторица по лицу има више хематома, да тешко говори, али се налази ван животне опасности. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.