Сребреница

Јединствена српска подршка Милошу Вучићу

  • Извор: СРНА
  • 03.10.2024. 21:20

Предсједници свих српских политичких партија у Сребреници и њихови одборнички кандидати на вечерашњој трибини показали су пуно јединство у подршци заједничком кандидату за начелника Сребренице Милошу Вучићу.

На скупу су се обратили сви предсједници општинских одбора свих странака, који су позвали бираче да изађу на изборе и гласају за Вучића како би се наставио континуитет српске власти у овој општини.

Вучић је захвалио свим странкама на подршци, истичући да му српско јединство и слога гарантују побједу.

Он је рекао да очекује да ће након избора бити формирана стабилна скупштинска већина која ће омогућити ефикасан рад општинске власти и реализацију пројеката.

Предсједник Вучићевог изборног штаба и актуелни начелник општине Младен Грујичић рекао је да је остварена српска слога 2016. године и изабран заједнички српски кандидат за начелника и да ће она и сада побиједити.

Бојић:  У плану подршка младим брачним паровима у куповини прве стамбене јединице

Бојић: У плану подршка младим брачним паровима у куповини прве стамбене јединице

"Важно је да Сребреница добије српског начелника и да настави добру сарадњу са Владом и предсједником Републике Српске, као и са Владом и предсједником Србије. Очекујем да ће се напокон зауставити исељавање становништва из Сребренице и да ће Милош Вучић обезбиједити програме и пројекте који ће привући људе да се враћају у ову средину", рекао је Грујичић.

Он је позвао грађане да изађу на изборе и да изборни дан протекне достојанствено.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Сребреница Радомир Павловић рекао је да је Вучић кандидат ове странке и да ће имати пуну подршку у раду.

Он је захвалио осталим странкама на одговорности и подршци, односно окупљању око заједничког српског кандидата за начелника општине, те истакао да ће се српско јединство доказати оловком на бирачким мјестима 6. октобра, чиме ће се дати одговор на недавну резолуцију у Сребреници која је на сраман начин донесена у УН.

Шкипина донирао медицинске униформе запосленима и Дому здравља

Шкипина донирао медицинске униформе запосленима и Дому здравља

И остали страначки лидери, који су и носиоци одборничких листа својих партија, дали су подршку Вучићу.

На трибини су представљени и одборнички кандидати свих српских странака у Сребреници.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:05 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:35 Ноћни програм

    Ноћни програм