Кандидат за градоначелника Бијељине

Лазић и кандидати СНСД-а прошетали Бијељином: Бићу са народом, нећу бити 'канцеларијски' градоначелник

  • Извор: АТВ
  • 30.09.2024. 17:19

Др Микајло Лазић, кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине, данас је заједно са Бојаном Савићем, носиоцем одборничке листе и кандидатима ове странке за одборнике у Скупштини града Бијељина, прошетао улицама Бијељине.

Велики број грађана заустављао се да поздрави и пружи подршку др Лазићу за кога су истакли да је „добар љекар, а још бољи човјек". Kако је најавио др Лазић, ова шетња са младим људима носи вишеструку симболику.

"Током данашње шетње имао сам прилику да разговарам директно са грађанима. Увијек истичем да је то најбољи начин комуникације, да у директном контакту са народом чујем и шта је то добро, али и шта треба мијењати. Пензионери, угоститељи, предузетници, банкари, студенти, сви имају своје проблеме којима се морамо бавити без изузетка", рекао је др Лазић.

Он је подсјетио и да ће испунити дато обећање да неће бити, како је рекао, „канцеларијски" градоначелник, одсјечен од народа.

"Проћи ћу сваком улицом, отићи у сваку мјесну заједницу, свако село, разговарати са народом, јер слушајући народ и заједно са народом можемо урадити све оно што планирамо, а планирамо много тога", истакао је др Лазић.

Бојан Савић, носилац одборничке листе, истакао је да је њихов циљ да, у наредне четири године, кроз сарадњу са свима и без подјела, Бијељина постане лидер у региону.

„Наш град за то има огроман потенцијал. Поред географског положаја, ускоро ће ту бити и ауто-пут који ће нам отворити низ нових могућности. Доктор Микајло увијек каже да му је циљ да, баш као што оздравља своје пацијенте, оздрави и Бијељину. Имајући у виду све те потенцијале и његово огромно знање, искуство, али и људске врлине, вјерујем да ћемо нашу Бијељину и Семберију препородити. Одлучили смо да приземљимо политику, на томе радимо без дана одмора и тако ћемо и наставити", рекао је Савић.

Са др Лазићем и Савићем улицама Бијељине су прошетали и кандидати Милован Пејановић, Анђела Јањић, Бранко Јевтић, као и чланови Актива МСД-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.