Бијељина

Лазић: Има могућности за убрзан развој Бијељине

  • Извор: СРНА
  • 30.09.2024. 22:53

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић рекао је да се Бијељини отварају нове могућности за убрзан развој привреде, пољопривреде, туризма, као и за нова радна мјеста.љ

"Ускоро ћу представити свој тим за оздрављене Бијељине који ће чинити професионалци, успјешни, школовани људи, доказани у својим професијама", рекао је Лазић током посјете села Горњи Магнојевић.

Он је навео да је његов циљ да заједно са екипом младих људи остави Бијељину и Семберију бољом за будуће генерације.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Бијељина Бојан Савић рекао је да је жеља СНСД-а уједини народ Семберије.

Лазић и кандидати СНСД-а прошетали Бијељином: Бићу са народом, нећу бити 'канцеларијски' градоначелник

Лазић и кандидати СНСД-а прошетали Бијељином: Бићу са народом, нећу бити 'канцеларијски' градоначелник

"То је битније од свих ових ствари које ћемо сигурно завршити. Протеклих пет мјесеци нисмо рекли ниједну ружну ријеч ни о коме. То није политика, то је наша култура, то је оно што носимо из куће и то је оно што ћемо наставити да радимо", рекао је Савић.

Кандидат за одборника у Скупштини града Бијељина Ђоко Новаковић рекао је да су на листи СНСД-а честити и поштени људи чији је циљ да Бијељина напредује.

"Микајло Лазић може својим знањем и искуством Бијељину да учинити бољим мјестом за живот свих нас. Он има потпуну подршку Србије. Зашто не би имао подршку и свих Сембераца?", рекао је Новаковић.

Током посјете семберском селу Доње Црњелово, Савић је рекао је да Бијељина мора да се отвори за сарадњу са свима, а посебно са Србијом, која је безброј пута пружила братску руку сарадње.

Кандидат за одборника Мићо Живић рекао је да је Доње Црњелово изразито аграрни крај и да је производња здраве хране један од стартешких праваца развоја.

Пратите нас и путем Вибера