Бијељина

Лазић: Потребна једнака улагања у све дијелове града

  • Извор: СРНА
  • 19.09.2024. 21:40

Равномјерна улагања из градског буџета у све дијелове града приоритет су када је ријеч о развоју Бијељине, јер грађани пуне буџет и треба да осјете бољитак свако у својој мјесној заједници, поручио је кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић.

Лазић је данас са кандидатима СНСД-а за одборнике у Скупштини града посјетио градске мјесне заједнице Лединци, Дашница и Интергај, гдје су разговарали са грађанима о плановима за наредни период, али и приоритетним питањима које треба ријешити у овим дијеловима града, саопштено је из СНСД-а Бијељина.

"Док је у медицини циљ спасити живот, у политици сам себи поставио главни циљ да унаприједим квалитет живота становника Семберије, и у граду и у селу", рекао је Лазић.

Он је напоменуо да је Бијељина други град по величини у Републици Српској, са више од 100.000 становника и да постоји много ствари које се могу унаприједити.

"Један од приоритета је свакако равномјеран развој свих дијелова града и томе ћемо бити посвећени у наредном периоду. Мјесна заједница Дашница је добар примјер за то јер је, захваљујући реконструкцији канала и улагањима, овај дио града постао ново градско језгро и омиљено мјесто многих Бијељинаца", навео је Лазић.

Према његовим ријечима, свака мјесна заједница у Бијељини има неку своју специфичност и потенцијал.

"Планирамо да реализујемо много таквих пројеката у свим дијеловима града, од којих ће сви грађани осјетити конкретне ефекте, у свом комшилуку", додао је Лазић.

Пратите нас и путем Вибера