Кандидат СНСД-а

Лазић: Приоритет унапређење живота грађана

  • 24.09.2024. 15:50

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бијељине Микајло Лазић изјавио је на скупу у мјесној заједници Дашница да је унапређење живота грађана његов приоритет.

"У наредном периоду планирамо искористити потенцијале које имају сви дијелови града, али приоритет новог градског руководства биће рјешавање горућих питања како бисмо унаприједили живот грађана Бијељине", поручио је Лазић.

Скупу је присуствовало скоро 200 становника ове мјесне заједнице, који су имали прилику да се упознају са плановима и програмима СНСД-а чији је циљ унапређење инфраструктуре и рјешавање проблема који муче грађане, као што је велико загађење, саопштено је из Градског одбора странке.

"Једна од кључних ствари за које се залажемо су равномјерна улагања из градског буџета у све дијелове града, јер грађани су ти који пуне буџет и треба да осјете бољитак свако у својој мјесној заједници, свако у свом комшилуку", рекао је Лазић.

Носилац одборничке листе СНСД у Бијељини Бојан Савић рекао је на скупу да више нема времена за губљење и да грађани траже реалне ствари које се, уз садашњи буџет Бијељине и одговоран приступ, могу ријешити за неколико мјесеци или до годину или двије.

"Имамо цијели сет мјера које ће у наредне четири године реализовати вриједан и озбиљан тим", поручио је Савић.

Кандидат за одборника Татјана Перић која живи у насељу Дашница истакла је да је фокус њеног рада на питањима која се тичу свакодневног живота грађана, од проширења саобраћајница, до бољег уређења комуналне инфраструктуре и рјешавање питања Градске топлане која је међу највећим загађивачима у овој мјесној заједници и цијелом граду.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм