"Новац усмјерен у пуно корисније сврхе"

Новац намијењен за ТВ дуел Савковић уплатио хуманитарној организацији ''Срби за Србе''

  • 23.09.2024. 14:00

Кандидат СНСД-а за начелника општине Козарска Дубица Игор Савковић данас ја уплатио средства која су била намијењена за финансирање телевизијског дуела између начелничких кандидата на рачун Хуманитарне организације "Срби за Србе" како би се помогло вишечланим породицама.

Савковић је рекао новинарима да ће наставити да свој политички план и програм рада представља на јавним скуповима у изборној кампањи и у директном разговору са суграђанима.

Он је истакао да је сигуран да ће дио средстава који је данас уплатио грађанима бити кориснији него телевизијски дуел.

"Као што сам јуче рекао, у почетку сам сматрао да је телевизијски дуел кандидата за начелника јако добра идеја, гдје кандидати могу изнијети свој план и програм, али након што сам остварио контакт са медијском кућом гдје је требало да се одржи телевизијски дуел, дошао сам до сазнања да емисија кошта 7.000 КМ", рекао је Савковић.

Он је додао да сматра да средстава треба да буду усмјерена у пуно корисније сврхе.

С обзиром на то да су у Козарској Дубици три кандидата за начелника општине, Савковић је данас уплатио трећину средстава од 7.000 КМ, односно 2.350 КМ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.