Бијељина

Савић о Лазићу: Огроман број људи нам прилази због тога какав је он човјек

  • Извор: АТВ
  • 25.09.2024. 20:10

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина Бојан Савић рекао је у емисији АТВ-а "Имате ријеч са Милијаном Кос“ да велики број људи прилази овој организацији управо због њиховог кандидата за градоанчелника доктора Микајла Лазића.

"Нас има седам у руководству, просјек година је 35. Доктор је ту сама нама, замолили смо га због његовог ауторитета да буде ту и због тога какав је човјек. Огроман број људи нам прилази и због тога какав је он човјек. Он увијек плијени, привлачи и јако сам поносан што је он ту“, рекао је Савић.

Каже да су од фебруара причали са доктором Лазић у вези са његовим активнијим ангажманом.

"Доктор Лазић је имао само два услова. Један је био да утичемо на то да не дијелимо народ. Рекао је да хоће да као што оздравља пацијенте да сви ми утичемо на то да мало оздравимо Бијељину и Семберију, и нама је то потребно, потребно је да се мање свађамо, да се мање оптужујемо, да престанемо са кукањем и демагогијом да пређемо на политику резултата, политику одговорности а то је оно што он јако добро зна. Њему не могу да нађу замјерку, не могу пера да му одбију. Често питају шта ће доктор Лазић и Шобот у политици. Како шта ће? Добри људи, сјајни љекари, они ће да буду сјајни шта год да буду радили“, каже Савић.

Савић је рекао да је други Лазићев услов био да неће да се одрекне своје племените професије.

"Рекао је да једном кад човјек почне да лијечи дјецу, кад положи Хипократову заклетву он не може из тога никада да изађе. Десило се на неколико састанака да он устане и оде у болницу када су биле неке незгоде и несреће“, рекао је Савић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм