Кандидат за начелника општине Пале

Шкипина донирао медицинске униформе запосленима и Дому здравља

  • Извор: СРНА
  • 03.10.2024. 12:43

Кандидат за начелника општине Пале Дамјан Шкипина донирао је данас униформе за здравствене раднике и немедицинско особље Дома здравља "Стана Томић".

Шкипина је изразио наду да ће се овакве и сличне активности наставити и у наредном периоду с циљем побољшања рада свих установа, укључујући и Дом здравља.

"Захвалност фирми `Мраз`, која је помогла да се овај пројекат реализује, односно да радници Дома здравља добију донацију", рекао је Шкипина новинарима.

Он је нагласио значај радника Дома здравља, наводећи да они морају имати посебан статус на Палама.

"Знамо колико се труде и раде и колико морају бити у одређеним тренуцима сабрани, колико се жртвују за сваког од нас. Због тога према њима морамо бити посебно дарежљиви", навео је Шкипина.

Директор Дома здравља "Стана Томић" на Палама Иван Шарац истакао је значај дониране опреме, наводећи да медицински радници некада у току дана због природе посла морају мијењати униформе.

"Ово нама много значи и у будућности ћемо имати удобнији рад. Захваљујем се народном посланику и кандидату за начелника општине Пале Дамјану Шкипини, без којег овај пројекат не би био реализован", истакао је Шарац. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.