Локални избори

Тривић: Преузимам одговорност

  • Извор: АТВ
  • 06.10.2024. 21:28

Кандидат Народног фронта за градоначелника Бањалуке Јелена Тривић изјавила је да преузима пуну одговорност за пораз у Бањалуци и да ће се резултати анализирати у странци.

"Оно што смо говорили и презентовали, негдје није препознато код већинског дијела Бањалуке. Прихватам лично ту одговорност на себе у смислу вођења кампање. Не желим да се склоним. Залажем се за исто за шта смо се залагали. Можда је то било сурово, можда је грађанима било неприхватљиво, али ће грађани након ове четири године видјети јесу ли изабрали добро. Ово није за мене крај, ни за Народни фронт. Колико год људи има у Бањалуци који су нам пружили подршку, а и онима који нису, захваљујем се", рекла је Тривићка.

Она је поручила да ће наставити борбу против режима, симбиозе и криминала у Републици Српској.

"Остајемо истрајни на стајалиштима борбе против корупције и криминала, а што можда и нисмо на најбољи начин презентовали грађанима Бањалуке. Можда смо презентовали преоштро или прегрубу. Износили смо истину, ништа слагали нисмо. Услови су били неравноправни, али ово није изговор за овакав резултат. Очекивали смо много више, анализираћемо све у штабу", рекла је Тривић и поручила да од своје борбе не одустаје и да су ово први избори за странку, а политика је често маратон, а не бирка за један дан.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.