Далматинска Загора

Бизарна сцена из комшилука: Поскок појео другу змију и умро

  • Извор: Слободна Далмација
  • 26.05.2024. 17:03

Једне прилике је Ава Карабатић на питање "боји ли се змија?", изјавила да се не боји, будући је како каже: "Змија змији најбољи пријатељ".

Да та изјава познате ријалити звијезде из нашег комшилука баш и не држи воду доказ су и два видеа, која је "Слободна Далмација" добила од њиховог читаоца, који у Далматинској Загори има ранч.

Он је, са супругом 25. маја, на свом имању нашао угинулог поскока. И то поскока који више личи на надувани балон, него на змију.

Драма у БиХ: Опсовала суграђанина због бахатог паркирања, он потегао пиштољ

Драма у БиХ: Опсовала суграђанина због бахатог паркирања, он потегао пиштољ

Како је поскок био, у најмању руку чудних пропорција и још чуднијег облика, супружнике је занимало шта се то налази у његовој утроби.

Будући је гмизавац био мртав мртав на њему су обавили "обдукцију" како би утврдили садржај утробе, односно онога што је прогутала. Можда ју је управо чињеница што је била незаситна - на крају и коштала живота.

Уз помоћ скалпела који је био "монтиран" на штапу, да не би којим случајем морали змију мртву дирати, изрезали су јој кожу и из утробе извадили другу змију, с којом је поскок омастио брк.

Заиста дјелује у најмању руку невјероватно гледати видео вађења једне змије из утробе друге. Да би читава ствар била још бизарнија прогутана змија је барем 10-ак центиметара дужа од ове која се "погостила".

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Гимназија се опростила од Катарине Тривић: Твој осмијех одбијао је сваку таму

Заиста бизаран догађај и још бизарнији видео.

Снимке можете погледати ОВДЈЕ.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм