Београд

Фонд ПИО се огласио сјајним вијестима за пензионере

  • Извор: Агенције
  • 25.10.2024. 11:40

Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије јутрос се огласио сјајним вијестима за пензионере.

Наиме, октобарске пензије почињу да се исплаћују 2. новембра, када ће свој новац добити корисници из категорије самосталних дјелатности који пензије примају преко текућих рачуна.

Огласила се мајка мале Данке Илић: Мислим да је он умијешан у све

Огласила се мајка мале Данке Илић: Мислим да је он умијешан у све

"Самосталцима" који су изабрали да примања добијају на кућним адресама или на шалтерима пошта исплата почети 4. новембра.

Слиједи исплата за све војне и пољопривредне пензионере, која почиње 5. новембра а посљедњи ће примања добити корисници из најбројније категорије – "запослених".

Онима који пензије добијају на кућне адресе или на шалтерима пошта исплата ће почети 8. новембра а осталима 9. новембра.

Докторица Суботић за АТВ појаснила како се преноси менингитис

Докторица Суботић за АТВ појаснила како се преноси менингитис

Износи на чековима биће исти као и приликом претходне, исплате за септембар а просјечна септембарска пензија, према податку који је данас објавио Фонд ПИО, износила је 45.714 динара.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.