Дошли у униформама на сахрану

Срамно понашање: Суспендован командир полиције који је изјавио саучешће породици монструма Хајризија

  • 15.08.2024. 10:33

Командир полицијске станице Србица тзв. Полиције Косова Мухамет Кајтази разријешен је дужности након што је отишао да изјави саучешће породици убијеног монструма Фатона Хајрзија, кога је српска полиција убила након што је убио припадника наших снага реда.

Вијест о његовој суспензији саопштила је Канцеларија за медије тзв. Косовске полиције. Такође је речено да тзв. Косовска полиција "поступа у складу са законским овлашћенима и препорукама ПИК-а" (Полицијског инспектората Косова).

"Косовска полиција је институција за спровођење закона у свим случајевима, укључујући и овај случај. Радње се предузимају у складу са законским овлашћењима које има и препорукама ПИК-а, примењујући исте“.

Шокантни снимци из родног мјеста Фатона Хајризија: Величају га као хероја док чекају тијело

Шокантни снимци из родног мјеста Фатона Хајризија: Величају га као хероја док чекају тијело

Суспендовани Кајтази је са још неколико полицијских службеника отишао у породицу монструма "да изјави саучешће". Дошли су у униформама.

ИПК је препоручио његову суспензију након објављивања фотографија и вијести у медијима, назвавши то тешким дисциплинским прекршајем и тешким дискриминаторним понашањем.

Огласила се жена Фатона Хајризија

Огласила се жена Фатона Хајризија

Подсјетимо, монструм Фатон Хајризи у Лозници је убио српског полицајца Николу Крсмановића, а његовог колегу Вјекослава Илића тешко ранио када су, током рутинске контроле, зауставили возило тутинских регистарских таблица.

У возилу је био Фатон Хајризи, човјек који је имао дебели досије, чак 9 је пута бјежао из затвора. На питање шта има у торбици, пуцао је на њих. Никола је погођен у груди и преминуо је на мјесту.

''Нешто је шушкало у дворишту, то је био Фатон Хајризи, крао бицикл''

''Нешто је шушкало у дворишту, то је био Фатон Хајризи, крао бицикл''

Услиједила је потрага за Хајризијем, који је ликвидиран након што је поново покушао да нападне нашу полицију која је трагала за њим.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)

  • 00:25 Ноћни програм

    Ноћни програм