Предсједник Србије

Вучић: Ако будем убијен одговоран је Елмедин Конаковић

  • Извор: АТВ
  • 27.05.2024. 21:29

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас да ако буде убијен, да је за то одговоран министар иностраних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић.

Министар спољних послова у Савјету министара БиХ Елмедин Конаковић позвао је данас предсједник Србије Александра Вучића да дође у Поточаре на обиљежавање 11. јула.

Управо због овога Вучић је поручио да је Конаковић позвао на његово убиство, јер сви добро знају шта се догодило у Поточарима. 

"Друга ствар која је важна, то је да су толико нервозни због резултата да је себи дозволио да de facto данас позове на моје убиство. Рекао је Вучић се може огрнут или не заставом Србије, да дође у Сребреницу 11. јула или у УН. У Сребреници сам био већ 11. јула. Погнуо сам главу пред спомеником, али нисам пред каменицама којима су покушали да ме ликвидирају. Биједни покушаји којима говоре да се то организовало у Србији су толико јадни, колико и прича о мом снајперисању изнад Сарајева. Хвала му на том позиву да будем убијен. Будем ли се одазвао, знајте да је за то убиство одговоран Елмедин Конаковић", рекао је Вучић.

Наишле разорне олује праћене грмњавином: Више од 20 људи погинуло!

Наишле разорне олује праћене грмњавином: Више од 20 људи погинуло!

Говорећи о плану политичког Сарајева, Вучић истиче да то никада није било поштовање жртава јер су то имали од почетка.

"Прва је била морална одговорност српског народа, а друга су правне посљедице. Желе да се дочепају српских пара, покушаће да иду на ревизију тужбе против Србије. То није добро за регионалне односе. Добили су резолуцију какву су хтјели и само кипте од бијеса. Нервозу просипају на сваком кораку", каже Вучић и истиче да сви планови које имају ће бити веома тешко спроводиви.

"Пратим Питера Бојла дуго, он је био њихов главни правни савјетник. Тешка им је прича, проћи ће и у том смислу теже и лошије. Биће им то велико разочарање у будућности. Нема ту побједника. Побједник морамо бити и једни и други заједно. Да покушамо да чујемо једни друге. Насмијем се када видим колико они покушавају да пријете", рекао је Вучић.

Да ти срце пукне: Дјеца први пут видјела очев споменик, реакција све расплакала

Да ти срце пукне: Дјеца први пут видјела очев споменик, реакција све расплакала


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм