Тајланд

Баки змија ушла у кућу, два сата се бориле

  • Извор: Телеграф
  • 18.09.2024. 22:16

Старица са Тајланда славиће 17. септембар као нови рођендан.

Тако би се могао описати случај Тајланђанке која је била заробљена у загрљају 20 килограма тешког питона. Борба је трајала око два сата, све се збило у њеном дому, а на крају су спасиоци успјели да је ослободе.

Аром Арунрој (64) прала је посуђе након вечере када је осјетила како је нешто гризе за ногу. Погледала је о чему се ради и видјела змију и након тога се све одвило врло брзо.

Георгина ставила Карлеушу у свој документарац на Нетфликсу

Георгина ставила Карлеушу у свој документарац на Нетфликсу

Змија је почела да се омотава око старице. Аром је викала дозивајући помоћ, међутим, нико је није чуо. Зграбила је змију за главу, надајући се да ће гмизавац попустити притисак, али наставио је да је дави.

Напад се догодио око 20.30 сати док је комшија тек око 22 сата чуо њене вапаје и позвао помоћ. Жена се, наиме, није предала, него се све вријеме одупирала овом предатору и настојала да дозове помоћ, преноси "Телеграф".

Наредник Анусорн Вонгмали Анусорн из полиције рекао је да је ногом развалио врата њене куће након што је чуо слаб глас изнутра. Аром је већ била уморна и на рубу снаге кад су стигли.

Жена преминула након напада ајкуле

Жена преминула након напада ајкуле

"На њеној нози сам видио траг угриза, а бојао сам се да то није једини. Питон је био замотан око њеног струка. Змија је била дугачка четири метра", рекао је Анусорн.

Аром је превезена у болницу на лијечење. Питони нису отровни, међутим, њихови угризи могу да изазову инфекције. Свој плијен убијају тако да се омотају око њега и гуше га до смрти.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Тајне музеја (Р)

    ''Тајне музеја (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.