Трагедија у Ђенови

Беба преминула неколико сати након што је отпуштена из болнице

  • Извор: Телеграф
  • 07.10.2024. 22:57

Једногодишња дјевојчица умрла је у недјељу ујутру у Ђенови након што је отпуштена из болнице Лавања само неколико сати раније.

Дјевојчицу су родитељи довели у болницу поподне 5. октобра и тражили медицинску помоћ јер им је дјеловало као да малена има "проблема са боловима у стомаку".

Хрватски Црвени крст прикупио око 150.000 евра помоћи поплављеним подручјима

Хрватски Црвени крст прикупио око 150.000 евра помоћи поплављеним подручјима

Међутим, љекари су одлучили да бебу и родитеље врате кући јер су сви тестови били добри. Такође, она је по пријему у болницу стављена неколико сати под надзор, али како није уочена никаква пријетња по живот, дјевојчица је отпуштена.

Међутим, малена је само неколико сати касније преминула.

Сада родитељи траже да се уради обдукција и пронађе разлог због чега је дјевојчица преминула неколико сати након прегледа.

"Дјевојчица је стигла у хитну помоћ Лавагња са гастроинтералним симптомима. Подвргнута је тачној клиничкој и анамнестичкој процјени, добила је одговарајућу терапију. Након стабилног стања, отпуштена је кући", рекли су из болнице након трагедије.

Српкиња ојадила бечке пензионере

Српкиња ојадила бечке пензионере

Међутим, након прегледа, сутрадан ујутру је дјевојчици поново позлило. Иако је за транспорт бебе ангажован хеликоптер који ју је превезао у болницу, нажалост, било је касно и дјевојчица је умрла.

Управа болнице изразила је саучешће породици, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера