Несвакидашњи призор

Човјек са Флориде причврстио кућу тракама прије урагана

  • Извор: Индекс
  • 10.10.2024. 13:52

Друштвеним мрежама кружи вирална фотографија несвакидашњег призора с Флориде, коју је у ноћним сатима похарала олуја вијека - ураган Милтон.

Наиме, становник Тампе Мохаммед Нијем похвалио се како је уочи доласка урагана обезбиједио је кућу помоћу трака и тако постао интернетска сензација.

Мохаммед је поставио шест огромних шпанера око своје куће како је не би одували вјетрови, а фотографију његове екстремне припреме за ураган на X-у је подијелила локална новинска кућа "Spectrum By News 9". 

Фотографија је прегледана чак 2 милиона пута и фасцинирала је бројне кориснике друштвених мрежа. Неки су писали да су импресионирани његовим трудом, а други су пак жељели знати је ли његова идеја заиста успјела.

"Сви се смију, али овај човјек ће бити легенда када све остале куће буду плутале низ цесту, а он сједио у свом новом базену у дневној соби и гледао телевизију коју покреће Старлинк", нашалио се неко.

"Заправо поштујем труд. Надам се да је било дјелотворно", "Он размишља изван оквира, треба нам више људи попут њега, "Тип је обезбиједио своју кућу као клавир кад га премјештају. Апсолутна легенда", "Гангстерски потез" и "Можда је на трагу нечему", неки су од коментара на X-у.

Подсјетимо, ураган Милтон похарао је Флориду у ноћним сатима, доносећи кишу и јаке вјетрове. Милиони људи побјегли су с Флориде уочи доласка урагана, али неки су одлучили остати, попут инфлуенсерке Царолине Цаллоwаy која је игнорисала савјете владе и показала како је дочекала олују вијека у свом дому.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.