Америка

Камиони на улицама Њујорка приказују терор над Србима на КиМ

  • Извор: СРНА
  • 24.09.2024. 18:45

На три камиона на улицама Њујорка од јутрос се приказује кратак снимак о томе како се премијер привремених приштинских институција понаша према Србима на Косову и Метохији и кроз шта српски народ пролази.

"Три камиона данас ће кретати по Менхетну и кроз Тајмс сквер, са снимком који показује неке од тренутних актуелних криминалних дешавања на Косову и Метохији и злоупотребу власти на истој територији", рекао је Алекс Митровић, испред српске дијаспоре у Америци, која је ово и организовала.

Митровић је рекао да је ово организовала српска дијаспора на америчком тлу заједно са појединим приватним предузетницима, преноси Танјуг.

Скандалозна злоупотреба података: Породице палих бораца и бањалучке стипендисте зову и врбују

Скандалозна злоупотреба података: Породице палих бораца и бањалучке стипендисте зову и врбују

"Ово није ништа ново, ангажовали смо ове камионе, како бисмо подсјетили људе који су дошли из цијелог свијета у Њујорк на сједницу УН, само да им покажемо да нисмо одустали и да ћемо наставити да гурамо правду и истину", рекао је Митровић.

Три камиона ће цијели дан пролазити улицама Њујорка, недалеко од зграде Уједињених нација гдје се одржава 79. засједање Генералне скупштине. 

Пратите нас и путем Вибера