Лондон

Отео дјевојчицу (9) испред тржног центра: Одвео је у стан, па у парк, а онда и у Хитну помоћ

  • Извор: Телеграф
  • 23.10.2024. 07:06

Роберт Прусак (57) пришао је и отео деветогодишњу дјевојчицу 22. априла у центру Лондона, након чега ју је дрогирао и сексуално напаствовао, речено је на почетку суђења.

Малена, која је са породицом допутовала из Француске у Лондон, се на кратко одвојила и изгубила од родитеља приликом посјете једној робној кући.

Роберт је ту ситуацију искористио и пришао дјевојчици којој је понудио своју помоћ, а онда су услиједили сати који су били најгора ноћна мора сваког родитеља.

"Оптужени је искористио ситуацију у којој се деветогодишња дјевојчица одвојила од своје породице. Преварио ју је и одвео у свој стан", рекла је адвокатица Нека Акудолу.

Претучен возач аудија у Београду, мушкарац нападао и пролазнике

Претучен возач аудија у Београду, мушкарац нападао и пролазнике

Она је рекла да је дјевојчица испричала полицији да јој је осумњичени мушкарац постављао многа питања, укључујући и да ли има број родитеља.

Затим ју је одвео у свој стан да гледа телевизију и понудио јој пиће које је описала као "горко".

"Понудио јој је још једно пиће које је она одбила, али јој је рекао да треба да пије јер је у стану 'влажно'. Онда ју је одвео у парк гдје је видјела људе како трче, а затим су прошетали до угла у парку гдје је завукао руку испод њене дуксерице, а рука му је пала на њене груди и стомак", додаје адвокатица, пише Метро.

Дјевојчица је тражила да престане јер јој је било "чудно", али је он наставио. Повукао јој панталоне, пољубио је у оба образа а затим у уста.

Како каже адвокатица, дјевојчица је тада рекла да се осјећа лоше и молила га да оду до Хитне помоћи на шта је Роберт пристао.

Турчин у кланици у Србији избо земљака, преминуо до болнице

Турчин у кланици у Србији избо земљака, преминуо до болнице

Све вријеме, док је дјевојчица била са осумњиченим мушкарцем, породица је очајнички трагала за њом. Убрзо је радник обезбјеђења показао породици снимак са надзорне камере гдје се види човјек који одлази са дјевојчицом.

Роберт и дјевојчица су уочени док су пролазили поред израелске амбасаде када је један службеник Метроплитенске полиције реаговао и пришао им. Осумњичени мушкарац је тада рекао да су "три сата тражили полицију".

Прусак је ухапшен на лицу мјеста.

Дјевојчица се полицајцу пожалила да се осјећа лоше, а онда је кренула и да повраћа због чега је хоспитализована. Тамо се спојила са породицом. Узет јој је узорак урина који је показао да је конзумирала дефенхидрамин, активни састојак Бенадрила, антихистаминика који обично изазива поспаност.

Роберт је на суду порекао да је отео дјевојчицу као и да ју је сексуално узнемиравао.

Суђење ће бити настављено.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.