Стравичан злочин у САД-у

Представили се као радник енергетске компаније па починио тешко убиство

  • Извор: Кликс
  • 15.10.2024. 08:18

Карлос Хосе Хернандез (37) из америчке савезне државе Мичиген је оптужен за тешко убиство, које је учинио лажно се представљајући као запосленик енергетске компаније.

Хернандез је ухапшен у суботу, 12. октобра, у савезној држави Лоуисиана. Терети се да је с још једним неидентификованим мушкарцем два пута посјетио дом 72-годишњег Хусеина Мареј и његове супруге. То су први пут учинили 10. октобра, а други пут 11. октобра. У оба наврата су се представили као радници енергетске компаније ДТЕ из Детроита, тврдећи да су дошли да прегледају цурење плина.

Према наводима тужилаштва, супружници им 10. октобра нису допустили да уђу у њихов дом, али то су допустили дан послије, када је Мареј потписао наводни ДТЕ-ов документ те отпратио Хернандеза у подрум. Затим су се Хернандез и мушкарац с којим је био вратили на спрат те су питали Марејеву супругу гд‌је се налазе новац и накит.

''Будимпешта ће блокирати санкције уколико јој се забрани куповина руске нафте''

''Будимпешта ће блокирати санкције уколико јој се забрани куповина руске нафте''

Сат прије него што ће отићи камионом с ДТЕ-овом ознаком, љепљивом траком су везали Марејеву супругу, ударили је по лицу и узели јој телефон. Ипак, она је успјела назвати хитну помоћ, рекавши да мисли да је њен супруг киднапован. Беживотно тијело Хусеина Мареја је пронађено у подруму, а и он је био везан љепљивом траком.

Надлежни су указали да због тешких повреда није одмах било јасно да ли је Мареј упуцан или је претучен насмрт. Наставља се потрага за другим осумњиченим, а полиција је у потрази затражила помоћ грађана.

Објављен је снимак који је снимила камера с улаза у дом супружника Murray. На снимку се види осумњичени, с маском за дисање на лицу, а за којим се још трага, пише Си-ен-ен.

(Кликс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.