Ужас

Родитељи убили двоје дјеце па њихова тијела спалили

  • Извор: Телеграф
  • 08.10.2024. 07:21

Мајка и отац из Индијане су иза решетака након што су осумњичени да су наводно убили своја два дјетета, а затим спалили њихова тијела у дворишту.

Стивен Вал (31) и Саманта Себела (25) суочавају се с оптужбама за убиство, занемаривање зависног лица које је довело до смрти, злостављање леша и неизвјештавање о мртвом тијелу, јавља "Law&Crime".

Канцеларија шерифа округа Џаспер је саопштила да су полицајци почели истрагу 20. септембра након што је неко наводно признао пријатељима да је убио двоје дјеце и спалио њихова тијела у свом дому у Витфилду. Полиција је мртву дјецу назвала "недокументованом", што значи да су вјероватно рођена код куће и никада нису добила документацију попут извод из матичне књиге рођених, социјалног броја и слично.

Детективи су пронашли Валеа и Себелу у хотелу у округу Њутон. Негирали су било какво сазнање, али су полицајци узели њихове телефоне као доказ. Полиција је добила нове информације, али су родитељи и даље тврдили да су невини, рекли су полицајци. У међувремену, треће недокументовано дијете им је одузето.

Дана 30. септембра, Канцеларија шерифа, Државна полиција Индијане, Канцеларија мртвозорника округа Џаспер заједно са два пса трагача за лешевима дошли су на имање у Витфилду гдје су Вале и Себела некада живјели. Извјештаји кажу да су избачени из те куће раније ове године.

"Уз сарадњу власника земљишта и тренутних станара, претрага је започела, а пси трагачи су сигнализирали на три различите локације на имању. Прелиминарна претрага на овим локацијама открила је дјелимичне фрагменте костију", написали су полицајци.

Полиција је однијела фрагменте костију код стручњака у Индианаполис на анализу како би утврдила да ли су људски или животињски. Утврђено је да су људске, према саопштењу Канцеларије шерифа.

Истражиоци су поново испитивали Валеа и Себелу у четвртак, када су "нови подаци изашли на видјело."

Судија је утврдио да има довољно основа за њихово хапшење. Полицајци су их одвели у притвор округа Џаспер гдје остају без могућности за кауцију.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)