Неколико повријеђених

Снимак потпуног хаоса: Туча око 30 чланова двије породице - сијевали ножеви, катане, мотке

  • Извор: Телеграф
  • 19.09.2024. 19:08

Туча између чланова двије повезане породице у једној од централних улица шпанског града Каналса завршила се са осам повријеђених, од којих је један теже, као и са четири приведене особе румунске националности, с тим што је један малољетник, па је пуштен на слободу.

Инцидент се, како јавља Ла Провинциас, догодио овог понедјељка, у седам сати поподне, на Авенији Висентеа Фериса, главној артерији града, баш када је мјесто било у јеку септембарских прослава, што је довело до присуства многих грађана на улици.

Многи су присуствовали тучи између чланова ове двије повезане породице, а према информацијама до којих је дошао шпански лист, баш та породична веза могла би бити узрок туче у којој је учествовало око тридесет особа.

Већина њих, двадесетак, стигли су из Бењанима у пет возила, док су остали локални становници. У сукобу су коришћени штапови, катане и друго хладно оружје, при чему је повријеђено осам особа, од којих једна теже.

Истрагу води Цивилна гарда.

Захваљујући прегледању видео-снимака које су забиљежили свједоци туче, полиција је идентификовала девет особа и привела петоро због кривичних дјела туче и наношења повреда, а не искључује се могућност додатних хапшења након детаљније анализе снимака.

Што се тиче повријеђених, према информацијама Центра за хитне случајеве, тим примарне здравствене заштите који је дошао на лице мјеста пружио је помоћ повријеђенима усљед убода и контузија. Троје је отишло у локални здравствени центар у Каналсу сопственим превозом, док су двије особе превезене у болницу Љуис Алкани у Шативи колима хитне помоћи, а преостале двије у болницу у Онтињенту.

Двојица пребачених у болницу у Шативи су мушкарац од 42 године, који је након пружене помоћи у хитној служби хоспитализован са неизвијесном прогнозом, и мушкарац од 35 година са вишеструким контузијама, који је пуштен на кућно лијечење у раним јутарњим сатима у уторак.

У болници у Онтињенту помоћ су примили жена од 34 године и мушкарац од 43 године, обоје са убодним ранама, а након пружене помоћи пуштени су кући.

Породица која живи у Каналсу раније није имала никакве инциденте, према наводима локалних извора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: