Погинула у Њујорку

Тамариној породици фали мали износ новца да њено тијело допреме у Србију

  • Извор: Телеграф
  • 16.10.2024. 19:03

Српкиња Тамара Лападатовић из Кладова и њен дечко Александар Јокановић из Црне Горе погинули су у недјељу у тешкој саобраћајној несрећи у Њујорку, након што се њихов мотоцикл сударио са путничким возилом у близини 3. авеније на Менхетну.

Након страшне страгедије, њени пријатељи су преко платформе покренули акцију прикупљања новца за допремање тијела у Србију.

На платформи Гофундме до сада је прикупљено нешто више од 93.000 долара и породици недостаје нешто мање од 7.000, како би сакупли 100.000 долара.

"Била је жива душа, увијек је зрачила позитивношћу и топлином. Од пресељења у Њујорк 2017. доносила је радост свима око себе, суочавајући се са животом са осмијехом и непоколебљивом добротом. Била је вољена сестра, кћерка и пријатељица", пише на страници на којој се прикупља новац за њену породицу.

Отац дјевојчице преминуле након посјете стоматологу: Зуб није вађен

Отац дјевојчице преминуле након посјете стоматологу: Зуб није вађен

Судар је био толико стравичан да су Александар и Тамара на лицу мјеста страдали, а млађи мушкарац, који је возио "тојоту РАВ4" која је ударила у мотоцикл, након несреће је изашао из возила и чекао долазак полиције и хитне помоћи.

Тамара је отишла у Америку, као и многи други, за неким бољим животом, тамо је живјела и радила посљедњих неколико година.

"Па догодила се саобраћајна несрећа на мотору, она је са другом пошла са посла и приликом повратка ударили су у неки ауто. И она и тај дечко су на мјесту погинули. Радила је у ексклузивним ресторанима у Америци, али нажалост десило се то што се десило", навео је отац страдале Тамаре.

Свирепо убио рођака - Машићу одређен једномјесечни притвор

Свирепо убио рођака - Машићу одређен једномјесечни притвор

Она је дан прије трагедије на Инстаграму објавила снимак на ком се види како лети хеликоптером, а затим скаче падобраном.

"Изазови су поклони који нас присиљавају да тражимо нови центар равнотеже. Не борите се против њих. Само пронађите нови начин да се поставите. Сви заслужују нове почетке. А, често, нови почеци нису поклони које добијамо, већ наши сопствени избори. Када одлучимо да почнемо испочетка и преузмемо контролу над смјером свог живота, стварамо нови почетак. На тај начин имамо обје прилике: да прихватимо благослове нових почетака и да их створимо сами", написала је Тамара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: