Њемачка

Тетоважа ђавола ријешила мистерију леша пронађеног у пољу кукуруза

  • Извор: Телеграф
  • 25.09.2024. 12:24

Више од двије недјеље након ужасног открића два тијела у пољу кукуруза у Њемачкој, полиција је пријавила да је дошла до првог успјеха. Установљен је идентитет једног од мртвих мушкараца.

Мртав мушкарац је 25-годишњи Пољак из околине Гдањска, саопштиле су њемачке власти. Међутим, није јасно када је он напустио Пољску.

Такође није познато куда је желио да путује, нити да ли је био у друштву других. Према првим резултатима истраге, он је можда био и у Холандији.

Истражитељи су открили његов идентитет уз помоћ тетоважа. Упадљива тетоважа ђавола посебно је допринијела рјешавању мистерије, пише Билд.

Нови детаљи о случају Данке Илић: Он је отишао до напуштене куће, ту је сакрио тијело

Нови детаљи о случају Данке Илић: Он је отишао до напуштене куће, ту је сакрио тијело

"Идентитет једног од преминулих је разјашњен на основу описа и објављивања тетоважа, накнадне дојаве његове породице и ДНК поређења које је од тада извршено", наводи се у саопштењу полиције.

Тетоважа ђавола се налази на десној подлактици мушкарца. Приказује женску главу у облику демона. Према наводима полиције, ради се о тзв. сукубусу. Прелијепи женски демон који је створио Сатана користи своје чари да прогања успаване мушкарце - и злоставља их.

Идентитет друге мртве особе још није познат. Из до сада спроведених токсиколошких испитивања, истражитељи нису могли да извуку закључке о узроку смрти. Међутим, истраге још нису завршене.

"У ово су укључени и други форензички институти и Државна криминалистичка полиција", додаје се у саопштењу.

У близини мјеста проналаска тијела пронађен је крвави прамен косе. Истраге о овоме још нису завршене. Али све указује да су мушкарци вјероватно били мртви не више од недјељу дана.

Масакр у Италији: Убио жену, кћерку, мајку па пресудио себи

Масакр у Италији: Убио жену, кћерку, мајку па пресудио себи

Да подсјетимо, пас који у власништву двије жене које су шетале ископао је 8. септембра чизму на ивици кукурузног поља у Гронау, Сјеверна Рајна-Вестфалија.

Одмах су позвале полицију, која је потом пронашла остатке два закопана тијела.

Полиција и даље апелује на све уколико имају податке о мушкарцима, да се јаве.

(Телеграф)



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?