Погледајте

У каквом је стању кућа коју је власник везао шпанерима због урагана

  • Извор: Индекс
  • 11.10.2024. 15:10

Педро Касарес постао је вирални хит након што је причврстио кућу шпанерима прије урагана Милтон.

Иако су многи амерички медији пренијели да је Мохамед Нијем власник ове куће, показало се да је он само пролазник који је објавио фотографију, док је “мозак” овог подухвата Педро.

Шпанери нису били причвршћени само за травњак испред куће. Наиме, куке које су држале траке биле су укопане 2,5 метара и заливене цементом.

Човјек са Флориде причврстио кућу тракама прије урагана

Човјек са Флориде причврстио кућу тракама прије урагана

Дан након урагана новинари "9Њуза" и "Си Ен Ена" обишли су Педра и увјерили се да је његова одбрана од урагана итекако успјела.

"Обавјештење за све који покушавају доћи до Педрове кћерке Раисе. 'Добро нам иде, управо смо изашли испред куће да почистимо и провјеримо је ли учињена икаква штета. Ништа се није догодило, само нека минимална ситна оштећења, ништа лудо', рекла нам је", објавио је "Си Ен Ен", преноси "Индекс".

Педрова кћерка затим се огласила и на ТикТоку те потврдила да је кућа неоштећена. Додала је и да њен тата не намјерава тако ускоро скинути шпанере са куће јер још траје сезона урагана.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.