Мајка свему свједочила

Ухватио жену са рођеним братом - на крају он завршио у затвору

  • Извор: Агенције
  • 28.10.2024. 17:44

Бијесни муж, Дејвид Мекалок, завршио је у затвору у Аустралији зато што је "дивљао" са лопатом након што је "ухватио" своју жену у интимном чину са његовим братом у задњем дијелу аутомобила, док је њихова мама сједила напријед.

Четрдесетједногодишњак се изјаснио прошле недјеље кривим за насилни напад, након што је ухватио двојац како се "забавља" у возилу на Тасманији, у марту, извијестио је портал "Адвокат".

Бизарно збивање се одиграло када је сумњичави Мекалок ушао у траг његовој супружници, Јасинти Кинг, након што се она више пута није јавила на телефон.

Кућа у којој је мушкарац пуцао на жену и сина припадала Весни Змијанац

Кућа у којој је мушкарац пуцао на жену и сина припадала Весни Змијанац

Жену са којом је у брачној заједници шест година и са којом има четворо дјеце, затекао је у задњем дијелу возила са својим братом, Џејмијем Мекалоком, на паркингу близу стамбене зграде.

Шокантно, његова рођена мајка је неометано сједила на возачком сједишту када је пар ухваћен у развратном чину, саопштио је суд. Побјешнели Мекалок је одмах почео да удара свог брата у груди и тијело прије него што је више пута ударио своју жену у главу.

Он је тада зграбио лопату из свог аутомобила и почео њоме да туче пар, викавши да ће их "све побити". У једном тренутку Мекалок је тако јако разбио лопату да се преломила на два дијела.

Његова мајка је покушала да интервенише, али је на крају гурнута у оближњу канту за смеће, а Мекалокова жена и брат су хоспитализовани са лакшим повредама.

Човјек нашао паре на путу, па са њима уплатио добитни тикет и кући однио скоро пола милиона

Човјек нашао паре на путу, па са њима уплатио добитни тикет и кући однио скоро пола милиона

Дејвид је осуђен на три године затвора, преноси "Њујорк Пост".

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:20 Мочвара (16+)

    "Мочвара" је напета прича о низу серијских убистава у Београду, пуна обрта и неочекиваних расплета. Инспектор Никола, којег тумачи Горан Богдан, покушаће са својим колегама да ријеши тежак случај пред каквим се београдска полиција досада није сусрела.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм