ГрО СНСД

Ђајић: Хвала предсједнику Додику што је омогућио да се пензионери и даље бесплатно возе

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2024. 11:36

Предсједник ГрО СНСД-а Владо Ђајић изразио је захвалност предсједнику Републике Српске Милораду Додику због интервенције којом је омогућио да јавни превоз у Бањалуци и даље буде бесплатан за пензионере.

"Желим да изразим велику захвалност предсједнику Милораду Додику што се бањалучки пензионери и даље бесплатно возе јавним саобраћајем. Познато је да је он прије 15-ак дана, када су превозници хтјели да зауставе бесплатан превоз пензионера, сјео са њима, договорио се и подржао их финансијски. Након тога је извршен притисак на градоначелника Драшка Станивуковића који је морао јуче да им уплати дуговања из прошле године и самим тим и даље омогући бесплатан превоз пензионера", рекао је Ђајић.

Нагласио је да треба пронаћи и друге начине да се помогне пензионерима.

Порука из СДС-а: Станивуковић крши закон, грађани испаштају

Порука из СДС-а: Станивуковић крши закон, грађани испаштају

"Морам да кажем да пензионери не смију остати без бесплатног јавног превоза, а истовремено Град Бањалука мора више пажње да да пензионерима у смислу да они пензионери који имају мање пензије и мања примања морају добијати субвенције за лијекове које Фонд не покрива и које морају сами да плаћају. Истовремено да им се омогуће неке финансијске подршке када су празници", поручио је Ђајић.

Нагласио је да су пензионери најзаслужнији за овакву Бањалуку какву имамо и да су они за њу ударили темеље.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    ''Серија: Авионџије (Р)

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.