И даље ћуте

Нико у ПДП-у не демантује да Станивуковић спрема нереде и хаос

  • Извор: АТВ
  • 29.09.2024. 19:13

Први људи ПДП-а и даље ћуте на скандалозне тврдње кандидата који су се повукли са ПДП-ове одборничке листе.

Нико не демантује то да Драшко Станивуковић у изборној ноћи планира немире и хаос. Без коментара су и на то што Станивуковићева десна рука Небојша Дринић, према информацијама које су испливале у јавност, уништава доказе који свједоче о њиховим приватним интересима и везама са тајкунима.

Умјесто да одговори на озбиљне оптужбе, Дринић се кратким саопштењем обрушио на предсједника градске Скупштине. Љубо Нинковић тврди да већ мјесецима добија информације о недјелима Станивуковића и Дринића.

"Оно што мене овдје највише брине је та ситуација у којој они потврђују да долази до уништавања тих доказа а то је већ уназад неколико мјесеци радници у градској управи ми у повјерењу говоре. Да чак и електронски подаци са сервера у виду трансакција Града са другим лицима, односно према субјектима према којима је вршена исплата долази до уништавања кроз мијењање сервера одређених рачунара, тако да ево и они то потврђују да имамо проблем са озбиљним људима који су свјесни да губе изборе", каже Нинковић.

А ако не буде онако како то жели Драшко Станивуковић на улицама Бањалуке могао би да настане хаос. Тако барем тврде људи из ПДП-а. Градоначелнику стижу упозорења и из других странака.

"Ја ћу само позвати све и њега и његове сараднике да воде рачуна да власт предају на демократски начин. Грађани бирају на изборима а он треба да преда власт у складу са законом и у складу са демократским принципима свих власти како је он и преузео власт прије четири године. Ми испред СПС-а вјерујемо у институције Републике Српске дајемо подршку институцијама", рекао је предсједник СПС-а Горан Селак.

Поруке стижу и из СП-а:

"Поводом информација које су се појавиле у медијима током претходних дана да би у току изборне ноћи могло да дође до протеста и немира у граду Бањалука ако неке политичке опције не остваре резултат какав су планирали, ми из ГРО Социјалистичке партије позивамо све учеснике у изборним процесу на смиривање тензија", каже Велибор Станић, предсједник ГрО СП-а.

Страх у ПДП-у више  не може да се сакрије. Лидер партије Бранислав Бореновић не одговара на наше позиве, али зато радо даје изјаве медијима из другог ентитета. Јуче се обрушио на АТВ. Као да му је наша медијска кућа крива што се партија коју води распада. Нисмо добили прилику да га питамо шта ће урадити сада када су се Љубиша Анчић и Наташа Мирошљевић Шестић повукли са одборничке листе. И то тако што су упозорили јавност на шта је све спреман Станивуковић. 

Нећемо чути ни шта мисли о томе што се Станивуковић и Дринић спремају да га смијене са чела странке. У ПДП-у одавно не цвјетају руже. Станивуковићу су чак и рођаци али и најближи сарадници окренули леђа. Трибине ПДП-а избјегавају Драган Милановић и Бојан Кресојевић. Игора Црнатка одавно нема близу Станивуковића. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Документарни програм: Гаравице

    '''Документарни филм 'Гаравице' редитеља Драгана Радовића, у продукцији Фондације 'Заборављени коријени'доноси причу о једном од највећих стратишта српског народа током Другог свјетског рата.

  • 21:00 Одметница (12+)

    Одметница (12+)

  • 22:00 Персона (16+)

    Персона (16+)

  • 23:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 23:05 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 00:35 Ноћни програм

    Ноћни програм