Ненад Шибаревић

Појавио се снимак: Потпредсједник бањалучког ДЕМОС-а позива људе да гласају за Станивуковића

  • Извор: АТВ
  • 04.07.2024. 10:27

На друштвеним мрежама се појавио снимак на којем потпредсједник Градског одбора ДЕМОС Бањалука Ненад Шибаревић на једном окупљању присутнима говори да на предстојећим локалним изборима за градоначелника Бањалуке подрже ПДП-ов Драшка Станивуковића.

Он је том приликом рекао да јавно подржава актуелног градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића, а на ту изјаву је добио и аплауз.

„Дао је бесплатне карте, грађевинске дозволе, бесплатан превоз, бесплатне уџбенике, матуре за дјецу, а Ђајић (предсједник ГрО СНСД Бањалука) води неку политику гдје је све потрошио на шишање улица, на музику, на проводе, кафане, троши 100.000 марака мјесечно на кафане и ми не можемо то подржавати као народ. Ја вас молим да подржите тог младог човјека, подржали смо га кад смо рушили Игора Радојичића (бивши градоначелник, СНСД)“, рекао је Шибаревић.

Он је овом приликом говорио и о томе гдје ће све радити путеве на подручју Поткозарја, уколико Станивуковић побиједи.

Шибаревић је, иначе, у три мандата биран за одборника у Скупштини града Бањалука. Приватни је предузетник и бави се узгојем шарана.

Напоменимо и то да је странка ДЕМОС у Бањалуци у коалицији коју предводи СНСД. Подсјетимо да је предсједник Скупштине града Бањалука Љубо Нинковић раније рекао да су одређени коалициони партнери на нивоу града саучесници са градоначелником Станивуковићем у вршењу бројних неправилности у највећем граду Српске. 

Шибаревић је крајем прошле године учествовао на протестима пољопривредника испред некадашње Крајишке куће због кашњења исплате субвенција.

„Град Бањалука је смањио средства за пољопривреду и није то проблем, проблем је овај однос према пољопривредницима, не помиње се нигдје. У финансијама града Бањалуке то је енигма, забрањено питање, када питате када ће бити исплаћени подстицаји“, рекао је тада Шибаревић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Серија: 1992 (16+) (Р)

    ''Серија: 1992 (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм