ОЈТ Бањалука

Преминуо Бањалучанин који је аутом ударио у гаражу

  • Извор: АТВ
  • 08.10.2024. 12:21

Бањалучанин Б.Н. (71) преминуо је након што му је позлило за воланом, а потом је аутом ударио у гаражу у бањалучком насељу Лазарево.

Како су навели у Окружном јавном тужилаштву Бањалука, до саобраћајне незгоде је дошло јер је возачу путничког возила позлило, те је преминуо. 

„У улици Бранка Поповића, Град Бањалука, дана 08.10.2024.године, око 04.40. часова, догодила се саобраћајна незгода (слијетање са коловоза) у којој је учествовао Б.Н. рођен 1953. године из Бања Луке, који је управљао путничким возилом хјундаи“, саопштено је из ОЈТ Бањалука. 

Извршеним прегледом беживотног тијела од стране дежурног мртвозорника утврђено је да лице Б.Н. преминуло задесном смрћу.

Како је АТВ раније објавио, несрећни човјек је аутом ударио у гаражу. На мјесту несреће су интервенисали и ватрогасци.

„Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука Симоновић Александар, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бањалука“, додали су из ОЈТ Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Лото, Лутрија РС

    ''Лото, Лутрија РС

  • 20:10 Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:50 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:35 Авионџије (12+)

    '''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:10 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:25 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)