Извор:
Супержена
19.09.2025
09:03
Коментари:
0Кисели краставци су незаобилазни дио сваке зимнице, али често се догоди да након неколико недјеља у тегли изгубе хрскавост и постану мекани и гњецави.
Да бисте спријечили ово непријатно изненађење, постоји један стари, провјерени трик који домаћице успјешно користе генерацијама.
Сцена
Марина Туцаковић је на овим стиховима зарадила 100.000 евра
Тајна савршено хрскавих краставаца крије се у једном једноставном додатку. У сваку теглу са краставцима ставите лист винове лозе, вишње или храста. Ови листови су богати танинима, природним састојцима који чувају чврстоћу поврћа и спречавају његово омекшавање. Захваљујући њима, ваши краставци ће остати тврди и свјежи мјесецима, као да су управо убрани, преноси Најжена.
Традиција која траје генерацијама: Рецепт за домаће киселе краставце без конзерванса
Оперите краставце и припремите чисте тегле.
На дно сваке тегле ставите један лист винове лозе или вишње.
Регион
Хаос у албанском парламенту због АИ министарке
Пажљиво ређајте краставце, повремено убацујући још по који лист између њих.
Прелијте све припремљеном саламуром и чврсто затворите поклопце.
Оставите да одстоје, а затим уживајте у хрскавим и укусним краставцима током цијеле зиме, преноси Информер.
Сцена
2 ч
0Хроника
2 ч
1Бања Лука
2 ч
0Друштво
2 ч
0Савјети
2 ч
0Савјети
2 ч
0Савјети
3 ч
0Савјети
14 ч
0Најновије
Најчитаније
Тренутно на програму