Извор:
Кликс
15.11.2025
10:54
Коментари:
0
Ако мислите да кувани купус има бљутав окус, један једноставан састојак у овом јелу би вам могао промијенити мишљење.
На кулинарском блогу Вел Платед савјетују да за кувани купус само треба прилагодити методу кухања и додати једну кључну компоненту.
Наиме, за почетак потребно је прво кратко динстати купус у комбинацији с мало соли и бибера јер то побољшава окус овог поврћа.
Али,састојак који ће "трансформисати" кувани купус је јабучни оцат. Након додавања јабуковог оцта, купус ће бити мекан и карамелизован и окусом ће подсјећати на печени купус.

Свијет
Стивена Брајанта стријељали пред породицама жртава
Поред уобичајених састојака, савјетује се кориштење маслиновог уља и маслаца.
На крају, након што су купус и други састојци омекшали и поруменили, додајте пола кашике јабучног оцта. Уколико волите ароматичнија јела, додајте још оцта. Промијешајте и јело је спремно за сервирање.

Савјети
1 ч
0
Наука и технологија
1 ч
0
Свијет
2 ч
0
Емисије
2 ч
0
Савјети
1 ч
0
Савјети
3 ч
0
Савјети
18 ч
0
Савјети
21 ч
0Најновије
Најчитаније
12
17
12
14
12
13
12
00
11
59
Тренутно на програму