19.11.2025
07:36
Коментари:
0
Ако желите најмекше палачинке које се топе у устима, рјешење је једноставно и налази се у свакој продавници.
Умјесто млијека или обичне воде, додајте киселу воду у смјесу за палачинке. Мјехурићи из минералне воде стварају лагану структуру и дају палачинкама ону прозрачну мекоћу коју не можете добити на други начин, преноси Пинк.рс.
У посуди разбијте 2 јаја. Додајте 200 г брашна, шећер по укусу и прстохват соли.
Умјесто млијека, сипајте киселу воду – око 250 мл.
Убаците 3 кашике уља и добро умутите.

Савјети
Рецепт за посну сарму на Аранђеловдан: Толико је укусна да ће гости бити одушевљени
Ако желите још мекше палачинке, додајте кашику јогурта или киселе павлаке у смјесу. Комбинација са киселом водом даје савршен баланс.

Занимљивости
1 седм
0
Савјети
1 седм
0
Савјети
2 седм
0
Савјети
2 седм
0
Савјети
10 ч
0
Савјети
14 ч
0
Савјети
16 ч
0
Савјети
20 ч
0Најновије
Најчитаније
08
55
08
46
08
35
08
33
08
31
Тренутно на програму