Извор:
Информер
27.11.2025
21:38
Коментари:
0
Постоји једноставан трик који може у потпуности да олакша кување јаја. Умјесто пуцања љуске и гуљења, потребно је да у воду додате комадић лимуна.
Киселина из лимуна чини да љуска остане чврста током кувања, па јаја не пуцају, а касније се много лакше љуште. Зато је овај трик идеалан и када желите савршена јаја за фарбање или декорацију, јер остају глатка и неоштећена.

БиХ
Усвојен сет европских закона
Предност је и у томе што не захтјева никакву додатну припрему довољно је само убацити кришку лимуна у шерпу. Резултат су уредно скувана јаја и мање нервирања око скидања љуске.
Због своје једноставности и ефикасности, овај трик вреди испробати сваки пут када кувате јаја. Понекад ситница попут лимуна може да направи велику разлику у кухињи.
(информер)

Кошарка
53 мин
0
Друштво
1 ч
0
Хроника
1 ч
1
Кошарка
1 ч
0
Савјети
4 ч
0
Савјети
10 ч
0
Савјети
13 ч
0
Савјети
1 д
0Најновије
Најчитаније
22
18
22
14
22
02
21
52
21
38
Тренутно на програму